Skip to content

Dankbaarheidsscript

Dankbaarheidsscript published on Geen reacties op Dankbaarheidsscript

Wat is er mooier om de nieuwe week te beginnen dan met een gevoel van dankbaarheid? Ik heb het al eerder benoemd, dankbaarheid is misschien wel dé krachtigste, meest pure en zuivere energie om mee te werken en om datgene te manifesteren in je leven wat je graag wilt.

Je kunt natuurlijk elke dag kort wat dingen opschrijven waar je dankbaar voor bent of er gewoon elke dag even bij stilstaan maar ik vind het fijn om zo af en toe eens echt diep te gaan en een dankbaarheidsscript te schrijven.

Ik heb dat voor mezelf gedaan en ik zal het met jullie delen ter inspiratie zodat je een idee krijgt van hoe zo’n script eruit zou kunnen zien.

💜* Dankbaarheidsscript* 💜

Vandaag ben ik dankbaar dat ik leef, dankbaar voor alles wat ik in mijn leven heb gemanifesteerd.
Ik ben dankbaar voor alles wat ik geleerd heb nadat ik misbruikt ben, het is voor mij mijn allergrootste levensles geweest. Ik heb mezelf keer op keer mogen overwinnen om te ontdekken dat gelukkig zijn en helemaal leven mijn geboorterecht is.

Ik ben dankbaar voor al die jaren die ik hierdoor in het ‘donker’ heb geleefd. Ik zie ze niet als weggooide jaren maar juist doordat die periode zo lang heeft geduurd ben ik nu zo blij met en dankbaar voor al het licht in mijn leven.

Ik ben dankbaar dat ik juist door wat ik heb meegemaakt nu in staat ben om andere vrouwen hier ook mee te begeleiden, om ze te laten weten dat ook zíj gelukkig kunnen en mogen zijn. Ik ben dankbaar voor de vrouwen voor ik al een inspiratie mag zijn, wiens leven ik al geraakt heb met mijn missie.

Ik ben dankbaar omdat ik hierdoor ontdekt heb hoe krachtig en liefdevol ik ben, wat een ongelooflijke doorzetter ik ben.

Ik ben dankbaar voor de liefde van mijn leven die al bijna 27 jaar naast mij staat. Die er voor mij geweest is toen het donker was en die er ook is nu het licht en vreugdevol is. Dankbaar voor de mooie dingen die we al beleefd hebben en die we zeker weten nog gaan beleven. Extra dankbaar ben ik voor de vakantie die we na 25 eindelijk samen hebben gehad het afgelopen jaar, twee weken Tenerife. Die had voor mij wel eeuwig mogen duren..

Ik ben dankbaar dat ik moeder mag zijn voor mijn prachtige zoon en dochter. Allebei al (jong)volwassen en uitgegroeid tot zulke mooie mensen, met het hart op de goede plek en met oog voor anderen. Ze vinden elk op eigen wijze hun weg in het leven en ik ben apetrots op hen.

Ik ben dankbaar voor mijn lieve papa. Hij is weer helemaal hersteld na zijn hartoperatie en geniet weer volop van het leven. Dankbaar ben ik ook voor alles wat hij voor mijn moeder gedaan heeft de laatste jaren van haar leven. Daar zijn eigenlijk geen woorden voor, dat is goud.

Dankbaar ben ik ook voor alle jaren dat ik mijn moeder in mijn leven heb mogen hebben. Onze relatie was niet altijd even gemakkelijk maar wat heb ik er veel van mogen leren. En nu ze er niet meer is ben ik dankbaar voor alle momenten dat ik toch haar aanwezigheid mag voelen.

Ik ben dankbaar voor de stappen die mijn broer zet om zijn leven weer op de rails te krijgen en ik ben blij dat ik er voor hem mag zijn.

Ook ben ik dankbaar voor mijn kleine zielemaatje Papi, die in ons gezin vreugde en blijdschap brengt en onze harten laat zingen.

Ik ben dankbaar voor mijn lichaam en mijn gezondheid. Dankbaar dat ik na de grote schrik van drie jaar geleden weer helemaal hersteld ben. Dankbaar dat ik van die ervaring ook weer geleerd heb om nog beter naar mijn lichaam te luisteren.

Ik ben dankbaar voor lieve vriendinnen die me niet in een hokje proberen te stoppen maar me waarderen zoals ik ben.

Ik ben dankbaar voor mijn lieve coach, die steeds weer het beste in mij naar boven weet te halen.

Ik ben dankbaar voor alles wat er was, is en nog gaat komen!!

Liefs, Wendy 💜

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt en wil je voor jezelf ook stappen gaan zetten en Helemaal Leven? 
Meld je dan voor 1 maart aan voor mijn programma ” zeg ‘ja’ tegen jezelf kickstart” Hier kun je er meer over lezen:

http://www.helemaalleven.nl/zeg-ja-tegen-jezelf-kickstartp…/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *