Skip to content

Tarieven

 

  • individueel psychosociaal consult         85 euro
  • relatietherapie                                      125 euro
  • vriendinnenochtend/middag/avond     30 euro p.p
  • E-coaching 3 sessies                             125 euro
  • E-coaching 5 sessies                             175 euro
  • E-coaching 9 sessies                             250 euro

Voor het eerste gesprek kunt u alvast de Intakevragenlijst downloaden, die kunt u op uw gemak thuis invullen en meenemen. In principe vinden de consulten bij mij in de praktijk plaats. Mocht het voor u echter niet mogelijk zijn om  naar de praktijk  te komen dan kan ik eventueel tegen een reiskostenvergoeding ook naar u komen.  Informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van tevoren via de telefoon of mail, daarna wordt het consult in rekening gebracht.

Vergoedingen van de zorgverzekeraar zijn mogelijk indien u aanvullend verzekerd bent. Check altijd vooraf uw polis om misverstanden te voorkomen. Let wel: alléén de individuele psychosociale consulten komen voor vergoeding in aanmerking, relatietherapie en coaching worden niet vergoed.

NFG. Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, beroepsvereniging

Helemaal leven is geregistreerd bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Dit houdt in dat ik als zorgprofessional voldoe aan de kwaliteitseisen van de NFG. Ook verplicht ik me tot deelname aan bij- en nascholing. Verder val ik met mijn praktijk ook onder het onafhankelijk klacht- en tuchtrecht van de NFG

Daarnaast sta ik ook geregistreerd als Registertherapeut BCZ®️ . Licentienummer 810531R

 

 

RBCZ, logo, therapeut,beroepsvereniging

Praktijk Helemaal leven is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64188671.