Skip to content

Wie is Wendy

Ik ben Wendy  Zitter-Oomen, opgeleid tot transformatiecoach en inmiddels ook lifecoach en inspirator.

Het is mijn missie om vrouwen met een traumatisch verleden uit te nodigen en uit te dagen om daar nu voor eens en altijd mee af te rekenen. Om volledig ‘ja’ te zeggen tegen zichzelf zodat ze weer Helemaal Leven.

Mijn missie kent zijn oorsprong in mijn eigen verleden. Al op zeer jonge leeftijd werd ik seksueel misbruikt. Iets wat zeer vergaande gevolgen heeft gehad. Iets minder als 8 jaar geleden had ik pas de moed om de confrontatie met mijn misbruikverleden aan te gaan. En toen begon mijn grootste uitdaging: Helemaal Leven. Omarmen wat er met mij gebeurd was, het toelaten van allerlei gevoelens en emoties. Al met al een zware periode maar 1 ding heb ik vanaf het begin geweten: ik zou geen slachtoffer blijven. En zo geschiedde….

Inmiddels zoveel jaren verder heb ik zoveel geleerd en ben ik zó enorm gegroeid als mens én als coach. Ondersteund met alle kennis uit diverse opleidingen, een enorme bak levenservaring en wijsheid begeleid ik nu vrouwen om óók die keuze te maken en ze zo de regie over hun eigen leven weer terug te geven.

Liefde, werken vanuit mijn hart, humor, spiritualiteit, verbinden, Wet van de Aantrekkingskracht, luisteren zonder oordeel en het ombuigen van negatieve overtuigingen kenmerken mijn aanpak.